COVID-19

CASIO støtter fjernundervisningen!

#

Covid-19 har stoppet vanlig klasseromsundervisning og tvunget alle til å tenke nytt! Som et bidrag til fjernundervisning tilbyr CASIO gratis bruk av PC-kalkulator (emulator) for alle, i perioden 15.4.2020-31.12.2020.

Se nå

Den legendariske FX-82 EX

FX-82EX

ClassWiz FX-82EX har høyoppløselig LCD-skjerm, ny og raskere prosessor og dobbelt så stort minne som tidligere modeller.

Klikk her

Erfaringer og anbefalinger

Erfaringer og anbefalinger
Klikk her

News


 • 22.4.2020

  Covid-19

  Lærere og elever har over natten blitt kastet inn i en situasjon hvor vi møtes på skjerm og kun utveksler dokumenter og informasjon elektronisk. Behovet for gode digitale verktøy øker og som en støtte i arbeidet tilbyr CASIO gratis programvare/emulator i perioden 15.4.20-31.12.20. Dette er helt uforpliktende tilbud som gjelder alle, uansett om du er lærer eller elev.

  Les mer eller last ned

 • 22.4.2020

  YouTube-kanal

  Vi legger kontinuerlig ut nye videoer som støtte for enkel bruk av våre kalkulatorer. Vi forsøker å vise funksjonalitet og gi nyttige tips ved å løse enkle oppgaver slik at de ulike funksjoner vises mest mulig realistisk. Er det noen oppgaver du ønsker at vi skal lage en videoløsning av, hører vi gjerne fra deg.

  Se vår YouTube kanal her


 • 07.03.2019

  Kom og på møt oss på Realfagskonferansen i Trondheim 7.mai 2019 og Nkul 8.-9.mai. Vi demonstrerer våre kalkulatorer og den rykende ferske CAS programvaren ClassPad.net • 15.02.2019

  Sjekk ut vår nye skybaserte CAS programvare for matematikk. Et brukervennlig og nytenkende grensesnitt gir enkel tilgang til bruk av alle de flotte funksjonene.


LÆREREKSEMPLAR

Teacher Test offer

Skoleregnere og tilbehør til spesielt gode lærerpriser.

Bestill nå

FX-991EX & CLASSPAD MANAGER

Landingpage

Markedets beste kombinasjon av standard vitenskapelig kalkulator og CAS programvare

Mer

Lærerinformasjons service

Lærerinformasjons service

CASIO informerer undervisningspersonell regelmessig og stiller praktisk arbeidsmateriale, f.eks. CASIO-forumet med eksempeloppgaver og undervisningsenheter, til rådighet.

Registrer deg nå