Klasseromsmateriell

CASIO har alltid vært aktive i å produsere faglige artikler og annen nyttig informasjon. Til dette arbeidet har vi tilknyttet matematikklærere med lang erfaring. Artikler og informasjon har siden 90-tallet vært samlet og utgitt i et trykket blad, kalt CASIOnytt. Mye av informasjonen framover vil bli presentert digitalt på vår hjemmeside, men alle de gode artiklene i CASIOnytt kan du fortsatt laste ned og lese.

 • CASIOnytt
  CASIOnytt

  Vi har samlet alle CASIOnytt fra 90-tallet og fram til i dag. Her er det mengder av artikler, matematikkoppgaver og kuriøst stoff til glede for både lærer og elev.

  Last ned 

 • Videor
  Videoer

  I vår YouTube-kanal finner du korte instruksjonsvideoer som viser bruk av kalkulatorens sentrale funksjoner. Du finner videoer for flere av de vanlige skolemodellene og har du ønske om en spesiell video hører vi gjerne fra deg.

  YouTube

 • Artikler
  Artikler

  Her finner du artikler og oppgaver av nyere dato. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er et emne du vil vi skal skrive om. Artiklene og oppgavene vil være relatert til dagens kalkulatorer og programvare slik at du direkte kan bruke dem i din undervisning.

  Last ned 

 • Nedlasting
  Nedlasting

  Last ned PC-testversjoner, Brukeremanualer, Opplæringshefter og operativsystemoppdateringer.

  Last ned