Erfaringer og anbefalinger

Vi er stolte over å kunne fortelle at CASIO i over 30 år har vært markedsleder av kalkulatorer til den norske skolen. Det tilskriver vi stabilt gode produkter med lav brukerterskel til meget attraktive priser. Vi i CASIO er videre meget lydhøre med hensyn til å spesifisere nye produkter slik lærere ønsker dem slik at våre produkter alltid skal møte skolens behov.

Vis mer >
 • Grunnskolen
  Grunnskolen

  Grunnskolen benytter i hovedsak de enkle kalkulatorer, med 4 regnearter, % og minne i den daglige undervisningen. Det støtter vi fullt ut! Imidlertid ser vi at spesielt ungdomsskolen kan ha god nytte av noe mer avanserte kalkulatorer, kalkulatorer i kategorien vi kaller standard vitenskapelige kalkulatorer, i spesielle oppgaver og i forberedelse til eksamen. Mange elever stimuleres også av en «forsmak» på hva som venter i videregående skole.

 • Videregående skole
  Videregående skole

  Med bruk av PC og programvare har vi ved mange skoler sett en endring fra grafisk kalkualtor til «standard vitenskapelig». Den mest kjøpte kalkulatoren i denne kategorien er fx-82EX, men mange velger også varianten med solcelle som heter fx-85EX. Toppmodellen i denne kategorien heter fx-991EX og er et virkelig flott og kompletterende digitalt verktøy som sammen med programvare er en utmerket kombinasjon.

 • IB-skoler
  IB-skoler

  IB-skoler stiller krav til grafisk kalkulator og her kan du velge fra den rimeligste FX-9750GII til vår mest moderne grafiske kalkulator FX-CG50. Den har en flott Exam Mode som IB-linjen krever for eksamen og har et meget enkelt brukergrensesnitt.

 • Høgskoler
  Høgskoler

  På høyskolenivå er alle våre kalkulatorer i bruk, fra fx-82EX som den enkleste innenfor de standardvitenskapelige til vår mest avanserte kalkulator FX-CP400 som er en graftegnende kalkulator med CAS. Her er det viktig å sjekke hva som er tillatt av digitale verktøy da regelverket er svært forskjellig.

  Vis mer >
 • Universiteter
  Universiteter

  Her tillates normalt kun de teknisk vitenskapelige kalkulatorer. Sjekk med ditt universitet hvilken av modellene som tillates. Kan du bruke FX-991EX, anbefaler vi denne. Da har du et fantastisk verktøy som kan mye mer enn kalkulasjon.